Måndag den 30 juli 2007

kl 16.00 - 22.00

i Kungsträdgården

>>>>Klicka på namnet för att se foton <<<<
 

Presentation av varumärket Blatte de Luxe med tillhörande klädkollektion, görs som man ska, genom en gala - The Blatte de Luxe Awards Gala – där vi prisar 10 förebilder. Självklart ska den äga rum på den mest centrala plats som finns för alla som vill festa i Stockholm, Kungsträdgården.

Kungsan har alltid varit blattarnas torg, redan de första italienska och grekiska invandrarna på 50 och 60talet tog det öppna torget till sitt hjärta, det närmaste till Medelhavet man kunde komma i Stockholm och så är det än idag.

Måndagen den 30 juli i Kungsan alltså!

Då går startskottet för en ny upplaga av 2006 års stora succé. Programmet är i år mellan 16.00 och 22.00. Musik och dansprogrammet sys ihop av DJ Salla (från Red Line Records). Utdelningen av utmärkelsen görs av Konferenciärer Alexandra Pascalidou, Lisa Rennerstedt och Sam Carlquist.

Det här är en gala där vi visar hur djävla bra vi är, och självklart, som en bland andra - Rockbjörnen, Guldpalmen, Guldägget, Carnegie Art Award etc. - är detta också en gala för inbördes beundran där alla blattar, blattar by association och sympatisörer ska träffas, festa och prisa sin särart.

Någon gång mitt på kvällen sker höjdpunkten då vi avslöjar vilka 10 av de nominerade som får utmärkelsen The 2007 års Blatte de Luxe. Vive la différence!

Finansiering

Galan är initierad och bekostad av FA+ med stöd ifrån Kungsträdgården Park och Evenemang AB och ett bidrag ifrån Svenska bostäder samt ovärderliga insatser ifrån Redline Crew med bistånd av vänner och artister som arbetar ideellt.
Vi söker under stundom ett större ekonomiskt stöd som hjälper oss att på bästa sätt lyfta fram de goda förebilder som ska prisas!
Vi hoppas att även i år kunna göra som förra året då vi gav en summa till Röda Korsets insamling Hjälp krigets offer istället för att ge pristagarna en symbolisk summa.

 

Tack!

http://www.kungstradgarden.nu/se/pa_gang/nu

http://www.redlinerecords.com/

Ifrån oss

http://www.fa-art.pp.se/

  Tillbaka